Gabriela Simion Epilare Laser

Testare Epilare Laser

Suna haios poate dar este o realitate, asa imi doresc sa fie corpul meu de ani de zile si nu pot sa spun ca am ajuns la un rezultat prea bun. Corpul meu necesita, in continuare, o activitate periodica  de epilare dureroasa (cu ceara sau aparat electric) sau nedureroasa, pe care o prefer (cu lama), dar fara rezultate de durata.

Acum 3 ani am inceput sedinte de IPL, epilare ‘definitiva’, dar din pacate fara rezultate prea bune, iar acum sincer nu se mai pastreaza nimic, asa ca in momentul in care prietena mea mi-a spus ca acum exista o noua tehnica de epilare definitiva cu laser am fost sceptica….ca doar asa sunt eu, nu prea cred decat cea ce vad.

In Bucuresti exista doar cateva puncte de epilare cu laser, este o tehnologie nou aparuta si foarte scumpa din punct de vedere al aparatelor, dar cineva a venit cu o noua idee de raspandire a acestei forme de epilare realizant proiectul Epil Experience. Acest proiect permite tuturor institutiilor (mari sau mici, indiferent de disponibilitatea de a investi, cu multi sau putini clienti) de a culege maxime benefcii intr-o piata in continua crestere, fara nicio investitie si anumite constrangeri contractuale. Asta inseamna ca anumite saloane pot sa fie partenere in utilizarea acestui aparat si din ce in ce mai multe doamne il pot folosii in zilele in care se organizeaza sedintele. Nu este obligatoriu sa iti faci abonament si poti sa alegi dintre mai multe saloane care sunt in zona ta de fiecare data cand trebuie sa faci o sesiune.

Dar sa revin la mine, eram foarte curioasa cand prietena mea mi-a povestit de aceasta noua tehnologie pentru ca a folosit o fraza magica „Epilare definitiva fara durere”…ei bine, experienta mea cu IPL-ul a fost dureroasaaaaaa, cu ititatii si arsuri iar dupa ce am terminat sedintele si nu am vazut nici rezultate am fost foarte trista 😦

Momentan am sa va spun ca am avut multe intrebari si am hotatat sa ma duc la o prima sedinta in unul dintre saloanele din zona in care locuiesc. Uimitor a fost ca a durat foarte putin si intradevar nu a durut. Se aplicatie un gel si aparatul este trecut foarte rapid de cateva ori peste o zona. Se repeta operatiunea pana la finalizarea zonei. Mi-am propus ca dupa fiecare sedinta, o data pe luna, sa va informez despre rezultatele mele cu acesta procedura noua si fireste orice fel de detalii am sa mai aflu.

Dioda laser 808 nm este in prezent cel mai bun sistem progresiv de indepartare a parului comparativ cu vechiul concept de foto-epilare, care in trecut era cerut in principal, de catre persoanele cu probleme excesive de crestere pilifera (hipertricoza – hirsutism), astazi proiectul Epil Experience permite o rapida și importanta schimbare culturala prin a da tuturor sansa de a abandona metodele traditionale de indepartare a parului.

screen-shot-2016-10-24-at-16-58-36

Pentru programari puteri sa o contactati pe Bianca Dobreanu – Director Administrativ Epil Expert – Tel: 0741.268.641

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.